Kennethdagen 2022

För jag vet inte vilket år i ordningen stod åter Scandic Opalen som plats för vårt årsmöte. Till årets Kennethdag hade vi en liten överraskning för övriga bröder. Årets Kenneth 2020 skulle presenteras efter vårt årsmöte. Dock skulle vi få tänka om lite.

Palmestål visar en av sina uppfinningar.

Undertecknad hade pratat runt med ett par personer om att detta skulle ske för att de skulle vara förberedda. #369 Alvén var så driftig så han såg till att få dit media i form av Västnytt.
När klockan är någon minut innan tolvslaget är vi tretton Kenneth på plats och vi gör oss klara för att dra igång årsmötet. Då säger #369 att nu är media här och att de var på väg in i mötesrummet. #3 Söderlund tog då med sig #369 ut och de fick prata lite med medierepresentanterna att om de kommer in nu får de inte avslöja årets Kenneth förrän efter 14:00.
Sagt och gjort. Istället för att årsmötet avslutades med att Årets Kenneth 2020 presenterades var det så det fick börja. Eller ja, vi började med att sjunga Kennethsången och reportern gick runt och frågade vad alla hette. Sedan tog #3 till orda och förklarade att Palmestål utsetts till årets Kenneth 2020. Palmestål, som todde att han var inbjuden bara för att hålla ett föredrag, blev mäkta överraskad.
Media var sedan med under några punkter på årsmötet och gick sedan ut. Årsmötet förlöpte utan fler överraskningar och det hela avslutades sedan med att #90 Palmestål höll ett halvtimmes föredrag om sina uppfinningar.

Alvén intervjuas


När presentationen var slut skulle vi ner och äta och då passade Västnytt på att intervjua både #369 Alvén samt #90 Palmestål. Lite kul att de tog om Alvéns intervju lite då han nämnde namet på restaurangen vi skulle till efteråt.

Lunchen bestod som sig bör av ärtsoppa med valfria tillbehör, punsh och pannkakor med sylt och grädde.
Efter maten gick vi tillbaka till konferenslokalen och tog kaffe och Kennethbakelse. Då passade vi även på att se musikvideon till Kenneth & The Knutters låt ”Jag heter Kenneth” där fem Kenneth från Framsidan medverkar. Det blev även lite annat snack om allt möjligt innan det var dags för humning och mumning.

Renoverad relax

Senast vi var här för att relaxa byggde Opalen om sin relaxavdelning så då blev det ”bara” bastu. Till denna gång var ordningen återställd och förutom bastu kunde man bubbelbada eller bara ta det lugnt i relaxstolarna. En trevlig punkt på dagen.

Kvällen avslutades ett stenkast från Opalen, nämligen på restaurang Danilo som ligger inne i Filmstaden. Här slöt även en del fruar upp och fick vara med i den fina Kennethgemenskapen. Och det började surra i nästan allas fickor också. Då hade Västnytt sänt ett reportage om oss. Det visade att det även gått ut i landet runt för även utanför det lokala sändningsområdet uppmärksammades det. Bra där.
Hur som helst middagen blev lyckad. Tanken var att vi skulle sett en konsert som skulle sändas på bio med Bill Murray som presentatör men det visade sig att den sändes redan runt 17-tiden så vi valde att skippa den och sitta kvar längre och prata efter maten istället.
En lyckad dag med ett par nya medlemmar på plats.

Glada miner på Danilo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *