Lindblom Segrade i Bangolfen

Vi var åtta Kenneth som mötte upp igen efter sommarens uppehåll. Vi valde återigen att spela bangolf istället för femkamp då Liseberg numera kräver att man skall förboka.
Vi träffades klockan 19:00 på Golfbaren Allén. Vi värmde upp med att fukta våra strupar och prata om vad som hänt oss sedan senast. Sedan delade vi upp oss i två lag om fyra personer för det inte skulle ta för lång tid per bana. Detta gjorde att man visste bara hur man låg till mot de man spelade mot, inte mot de andra.
Som vanligt blandades strålande slag som otroliga spikar med missade puttar på en decimeter. När någon gjorde ett bra slag hurrade alla och ropade ”Bra Kenneth” så alla runtomkring hörde. Vi förklarade också för flera att det var Kennethklubben som var där och spelade.

Väl klara satte vi oss ner och fuktade strupen igen samtidigt som poängen räknades ihop. I slutänden stod #305 Lindblom som slutsegrare med 37 slag. Delad andraplats med 39 slag blev Andersson och Olsson.
Efter prisutdelningen som inte blev denna gången då Apotekar’n glömt sitt hemliga pris hemma satt vi kvar i den ljumma sommrnatten och spåkades. Golfbaren stängde men vi satt kvar och tjötade i nästan en timme till innan de sista gick hem.
Aktiviteten kan sammanfattas med bra väder, härliga människor och gott tjöt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *