Kenneth i Talang?

Text från kenneth.se
30 st. Kenneth från Sundsvall i norr till Göteborg i väst hade hörsammat inbjudan och samlades på Stockholmsmässan i Älvsjö för att delta i inspelningen av det populära TV4-programmet ”Talang” under Per Lernströms ledning. Eller ”Per-Kenneth” som vi kallade honom…

Bara att få ta del av ”spelet” bakom kulisserna var väl värt deltagandet, för att inte tala om de olika momenten i inspelningen. T.ex. filmades vår ankomst i buss 7 ggr och minst lika många gånger fick vi kliva på och av bussen!

Det gällde att hålla ordning på Kenneth för att det skulle bli exakt lika varje gång….

Mässhallarna är stora, gigantiskt stora och det trots att Fremantles produktionsutrustning fanns precis överallt.

En stor ”Talangdekorerad” scen, åskådarläktare med plats för flera hundra personer, ”green-room” med en febril verksamhet i alla hörn, inspelningsplatser för småintervjuer och Fremantles unga och mångtaliga personal överallt. Man har fått förståelse för varför eftertexterna till vissa TV-program aldrig verkar ta slut…

Vi gavs möjlighet att bekanta oss med scenen och lösa en del praktiska problem i vårt genomförande. Vi passade även på att träna på vårt genomförande i den stora entréhallen för att allt skulle sitta vid det skarpa framträdandet inför kamerorna, juryn och med publik på plats.

Vare sig av praktiska eller geografiska skäl hade vi ju inte haft någon som helst möjlighet att ha kunnat öva på framträdandet innan!

Den som har någon erfarenhet av en filminspelning vet att den mesta tiden går åt till att vänta, vänta och åter vänta…

Så även för oss. Ett par intervjuer med några av oss filmades och genomfördes under tiden fram till att det till slut var dags för vårt ”skarpa” framträdande.

Spänningen steg och viss nervositet kunde ses hos flera av oss när det äntligen blev vår tur.

På scenen, framför helt fyllda läktare och juryn med David Batra i spetsen och de helt nya Helena Bergström, Johanna Nordström och Viktor Norén, genomförde vi vårt nummer som definitivt inte gick obemärkt förbi med tanke på publikreaktionerna och juryns minspel… ”Heter dom Kenneth allihop?!” som Johanna Nordström frågande uttryckte sig.

Tyvärr kan vi inte berätta vad vår ”akt” gick ut på då vi alla fått skriva på ett sekretessavtal att inte avslöja något i förväg. Kommer vi med i något av programmen, vilket tyvärr inte är 100 % säkert, så får du vänta till i slutet av januari då ”Talang” börjar sändas i TV4! En enorm marknadsföring av namnet och klubben om det sker så vi håller alla tummar som finns!

Vi passar på att rikta ett stort tack till alla Kenneth som ställde upp och till Fremantles unga, vänliga och hjälpsamma personal som verkligen tog hand om oss från det vi kom till dess vi nöjda lämnade Älvsjö för att återgå till våra hemvister!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *