Lindblom och Johansson tog hem Boulen

Årets bouletävling hade lockat åtta villiga klotrullare. Platsen för dramat var Boulebar och vi börjar som sig bör med att äta. Nästan alla tog Parisare. Bara Andersson och Lindblom vågade gå utanför det mönstret. Smakligt och gott. Till efterrätt vågade sig några på Créme Brulée med. Fulla i magen gav vi oss så ut på grusbanorna för att duellera. Åtta personer blev fyra tvåmannalag. Olsson och Thorén, Andersson och Kullberg, Lindblom och Johansson samt Gärdmark och Alvén.
Första matchen mellan Olsson och Thorén mot Andersson och Kullberg slutade hela 13-0. En så kallad jordskredsseger. I andra matchen var det jämnare men till slut tog Lindblom och Johansson hem det.
Vinnarna mötte vinnarna och förlorarna förlorarna för att få en fin prisstege. Tyvärr fick jag aldrig reda på hur det gick i matchen om tredjepris så det står skrivet i stjärnorna.
Finalen så, där gick Anderson och Kullberg upp i ledningen men ett par dåliga omgångar gjorde att motståndarna kom ikapp och gick förbi. I ett desperat försök vid ställningen 8-6 till Johansson och Lindblom försökte sig Andersson på ett kast för att få fler poäng än bara det som låg närmast. Sista klotet i omgången. Och där lyckas han slå undan sitt egna lags klot och ge motståndaren poäng istället. Efter det kom de aldrig riktigt ikapp utan Lindblom och Johansson kunde vinna komfortabelt med 13-8.

Grattis till segern, den var ni väl värda.
Riktigt rolig spel. Och som man kan se på bilderna, ibland såg det ut som vi unvek lillen istället för att komma nära den. Men ibland lyckades vi komma nära också.

Någonting att äta

Någonting att dricka

Thorén koncentrerar sig

Ibland kan man tro vi försöker unvika lillen

Ibland lyckas vi dock komma väldigt nära.

Är ditt eller mitt klot närmast. Linblom och Alvén diskuterar.

Slutpoäng i finalen.

Samtliga närvarande Kenneth

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *